Fejlesztések miatt a személyes átvételi lehetőség átmenetileg szünetel. Kérdés esetén írjon nekünk az info@profimed.hu címre, vagy hívjon minket a +3620/298-4274-es számon. Megértésüket köszönjük!

Ingyenes kiszállítás
Smilepen Whitening Kit, fogfehérítő készlet LED-es gyorsítóval (3 x gél)
Ingyenes kiszállítás

Smilepen Whitening Kit, fogfehérítő készlet LED-es gyorsítóval (3 x gél)

Fehér mosoly a Smilepen Whitening Kit-nek köszönhetően, 2 hetes fehérítő kezelést követően. Az innovatív, klinikailag igazolt Smilepen fehérítő kozmetikumok professzionális fehérítéssel megegyező eredményt szolgáltatnak az otthon kényelmében. Teljes leírás
26 900 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCWK
Leírás
A Smilepen otthoni fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait, 4 hetes használatot követően. A Smilepen Whitening Kit tartalmaz egy LED izzós készüléket USB-csatlakozóval és 3 db géltollat két heti kezeléshez. A svájci Smilepen márka fehérítő kozmetikuma a klinikailag igazolt hatású otthoni kezelésekre összpontosít. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést.

A Smilepen Whitening Kit-et enyhén színezett fogak fehérítésére tervezték, és a LED izzós készülék csak kék színű diódákkal rendelkezik. A fogfehérítő szett tartalmaz egy USB csatlakozón keresztüli tápellátással működtethető LED izzós készüléket, és 3 db géltollat (3 x 5 ml), ami 2 hetes kezeléshez elegendő.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos ínye van, csökkentse az alkalmazási időt 15 percre. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol, Cellulose Gum, Sorbitol, Citric Acid, Sodium Hypochlorite, Mentha Piperita Oil, Menthol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil,Citrus Paradisi Peel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.
Használat
Mosson fogat a megfelelő fogkrémmel és fogkefével. A fehérítő gél kinyomásához nyomja meg többször a toll végén található gombot. Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból. Egyenletesen és pontosan vigye fel a gélt a mosoly vonalában lévő fogak elülső felületére. Amennyire csak lehet kerülje a gél érintkezését az ínnyel. Helyezze be a LED-es készüléket a szájába, és nyomja meg a bekapcsoló gombot. Ez után csatlakoztassa a készüléket egy okostelefonhoz. A kívánt hatástól függően, hagyja hatni 15-30 percig. Ezután vegye ki a LED-es készüléket, majd öblítse ki a száját meleg vízzel. Fogkefével és fogkrémmel távolítsa el a maradék gélt. A készüléket szappanos meleg vízben öblítse le. A terméket maximum 7 egymást követő napon alkalmazza.
Értékelés
4,5
Értékelje
46
10
6
0
0
62 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Szájzuhany

Tisztelt Profimed! A fogfehérítős készüléken gondolkozunk! Szeretném tudni,hogy mennyire kihasználható és egy szükséges pluszt ad a fehérítés?Melyik a legjobb készülékük? Nekünk igazából nin...
Gabriella

Smilepen otthoni fogfehérítő készlet

Kedves Profimed! Szeretném megkérdezni, hogy a Smilepen termékekkel történő fogfehérítés nem károsítja-e a fogaimat, és valóban működik-e? Köszönöm!
Anna
Amit talán még nem tudott a fogfehérítésről

Amit talán még nem tudott a fogfehérítésről

Valószínűleg mindenki hallott már a fogfehérítésről, amely fehérítőszerként hidrogén-peroxidot vagy karbamid-peroxidot használ.  A módszert már évtizedek óta ismerik és használják. Vizuális ...
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei