Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa
Smilepen Whitening Strips, fogfehérítő szalag és géltoll

Smilepen Whitening Strips, fogfehérítő szalag és géltoll

Könnyű megoldás az otthoni fogzománc fehérítéshez. Fogfehérítő szalagokkal és géltollal ellátott készlet az egyszerű és pontos felvitel érdekében. A fehér mosoly megőrzése céljából a készlet a LED izzóval végzett fehérítés utáni utókezelésre is alkalmas. Teljes leírás
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Azonnal tovább
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCWS
Leírás
A svájci SwissWhite márka kifejlesztette az otthoni fogfehérítésre alkalmas, klinikailag igazolt hatással rendelkező Smilepen termékeket. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája, ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető. Használatával már egy héten belül láthatóan fehérebb a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége.

A Smilepen Whitening Strips szett 14 x 2 fehérítő szalagot + 1 x 5 ml fehérítő géltollat tartalmaz.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos ínye van, csökkentse az alkalmazási időt. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Phytate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitol, Cellulose Gum, Sorbitol, Citric Acid, Sodium Hypochlorite, Mentha Piperita Oil, Menthol, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Punica Granatum Seed Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Használat
Útmutató a fehérítő szalagok használatához: 1. Használat előtt körülbelül fél órával mossa meg alaposan a fogát. 2. Távolítsa el a fehérítő csíkokat a csomagolásról. Vegye le a fedőfóliát és ragassza a nagyobb csíkot a felső fogsorára. 3. A szalagot az elülső metszőfogakhoz viszonyítva középre kell helyezni. Az ujjaival erősen nyomkodja a helyére a csíkot. Hajtsa a szalag kiálló részét a fogak hátuljára. 4. A kisebb fehérítő csíkot az alsó fogsorán használja. Igazítsa közepére, majd simítsa el. 5. A maximális hatékonyság elérése érdekében, akárcsak professzionális fogfehérítés esetében, javasoljuk, hogy a szalagokat 1 héten át, napi 1 órán át alkalmazza. 6. Az 1 óra letelte után távolítsa el a szalagokat és mosson fogat. Utasítások a fehérítő toll használatához: 7. Mosson fogat megfelelő fogkrémmel. 8. A fehérítő gél kinyomásához nyomja meg többször a toll végén található gombot. 9. Egyenletesen és pontosan vigye fel a gélt a mosoly vonalában lévő fogak elülső felületére. 10. Amennyire csak lehet kerülje a gél érintkezését az ínnyel. 11. 10–30 percig tartsa csukva száját. Ezalatt elvégezheti reggeli vagy esti rutin tevékenységeit. 12. Öblítse ki a száját, és távolítsa el a maradék gélt. 13. Javasoljuk, hogy 1 héten át, naponta egyszer alkalmazza a fehérítő tollat.
Értékelés
4
Értékelje
12
2
3
1
1
19 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

..
— 21. 12. 2020
Ajánlott termékek
Készleten > 5 db
Azonnal tovább
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei