A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SWISSDENT EXTREME Whitening Pen fehérítő toll, 2x 3 ml
SWISSDENT EXTREME Whitening Pen fehérítő toll, 2x 3 ml

SWISSDENT EXTREME Whitening Pen fehérítő toll, 2x 3 ml

10x
A kétfázisú SWISSDENT EXTREME Whitening Pen fehérítő toll egyedülálló technológiát használ az a fogak intenzív és egyúttal kíméletes fehérítésére. A csomagolás két színnel megkülönböztetett applikátorral és finom ecsettel rendelkezik. Az ezüst színű STEP ONE applikátor fehérítő gélt tartalmaz. A piros színű STEP TWO applikátor aktivációs gélt tartalmaz.
10 655 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
19090
Márka:
Leírás
Hatékony fogfehérítés két lépésben:
• Az ezüst színű STEP ONE applikátor nátrium-klorit (NaClO2) fehérítő szert tartalmaz.
• A piros színű STEP TWO applikátor közvetlenül a fogzománcon aktiválja a fehérítő gél oxidáló hatását.

Használat:
1. A fehérítő toll STEP ONE finom ecsetjével vigye fel a fehérítő gélt arra a megtisztított fogra vagy fogakra, amelyeket ki akar világosítani.
2. A STEP TWO toll ecsettel vigye fel az aktivációs gélt az összes fogra, amelyeket ezelőtt bekent a STEP ONE géllel.
3. Hagyja hatni 5 percig.
4. Ezután újra tisztítsa meg a fogait SWISSDENT EXTREME fogkrémmel, vagy az Ön által használt fogkrémmel. Ezt követően ne egyen, igyon és a száját ne öblítse ki legalább 15 percig.
5. Az applikátor ecsetjeit a használatuk után öblítse le meleg vízzel annak érdekében, hogy elejét vegye annak, hogy a szálak összeragadjanak.

A fehérítő toll kiegészíti a SWISSDENT EXTREME fehérítő fogkrém hatását, ezért javasoljuk, hogy mindenekelőtt este használja, fehérítő fogrémmel történő fogmosás után. Az optimális hatás érdekében használja a SWISSDENT EXTREME Whitening Pen fehérítő tollat a SWISSDENT EXTREME fogkrémmel kombinálva, legalább 7 napon keresztül 1x naponta.
Fontos figyelmeztetés: Csak felnőttek használhatják. Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára. Nem alkalmas érzékeny fogakkal, nyitott fognyakakkal rendelkező embereknek vagy abban az esetben, ha bármely összetevőjére allergiás. Szükség esetén a használata előtt konzultáljon a fogorvosával.

Tartalom: 2 x 3 ml
Összetétel
Step One: Aqua, Sodium Chlorite, Sodium Carbomer, Aroma, Potassium Carbonate, Potassium Bicarbonate, Disodium EDTA Step Two: Aqua, Sodium Phosphate. Carbmer, Aroma, Mentha Spicata Herb Oil, Cocoyl Proline, Sodium Carbomer, Phosphoric Acid, Sodium Saccharin, Limonene, Linalool.
Értékelés
4,5

10 felhasználó értékelte.
8
1
0
0
1
Ajánlott termék