A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
TePe GOOD Compact, bliszter csomagolásban
TePe GOOD Compact, bliszter csomagolásban

TePe GOOD Compact, bliszter csomagolásban

7x
A TePe GOOD Compact hagyományos fogkefe fenntartható forrásból származó alapanyagokból készült: a markolata 96%-ban BIO műanyag, a finom sörték alapanyaga pedig ricinusolaj. A kisméretű, háromszög alakú fej könnyen elér a száj minden zugába, a sörték természetes anyagból készültek és fogorvosok által ajánlott egyenes vágással rendelkeznek.
950 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
306685
Márka:
Leírás
A TePe GOOD Compact BIO műanyagból készült kellemes és ergonomikus markolattal rendelkezik, használata nagyobb gyermekek és felnőttek részére ajánlott. A markolata cukornádból kinyert bio etilén kopolimerből készült. A cukornád képes egy év leforgása alatt megújulni és újra alapanyagul szolgálhat bioműanyagok készítéséhez. A Bio polietilén szénlábnyoma 95 %-os, vagyis az ilyen termékek életciklusa rendkívül csekély, csaknem elhanyagolható mértékben segíti elő az üvegházhatású gázok képződését, így nem járulnak hozzá a globális felmelegedéshez.
A TePe GOOD Compact fogkefe sörtéi 100 %-osan megújuló alapanyagból - ricinusolajból - gyártott bio poliamidból készült.


A fogkefe csomagolása (bliszter) szintén újrahasznosítható anyagból készült. Az alappapír klór alkalmazása nélkül készült kartonpapírból, míg az átlátszó műanyag borítás újrahasznosítható PET anyagból készült.
Értékelés
5

7 felhasználó értékelte.
6
1
0
0
0
Ajánlott termék