A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Tweezerman Slant Emerald Green Smaragd zöld csipesz

Tweezerman Slant Emerald Green Smaragd zöld csipesz

A híres Tweezerman SLANT csipesz limitált kiadása csillogó smaragdzöld lakkal a divattrendeket tükrözi. Az EMERALD smaragdszín a PANTONE szerint a 2013-as év színe.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
TW1230FC13LT
Márka:
Leírás
A híres Tweezerman SLANT csipesz limitált kiadása csillogó smaragdzöld lakkal a divattrendeket tükrözi. Az EMERALD smaragdszín a PANTONE szerint a 2013-as év színe. Az egész év során a smaragdzöld árnyalatok megjelennek a világ divat- és dizájnkollekcióiban. A csipesz azonnal felkelti érdeklődését, és a színét egyszerűen imádni fogja.

A híres ferde végű Tweezerman SLANT csipesz számos alkalommal elnyerte a legjobb csipesz díját az él kézi köszörülésének, a kiváló minőségnek és professzionális teljesítménynek köszönhető. A csipesz ideális nyomással rendelkező minőségi nemesacélból készült. A csipesz vége abszolút pontos, szilárdan megragad és kitép minden egyes szőrszálat.
A szőrszálak kitépését legjobb egy forró zuhany vagy a bőr felmelegítése után végezni, hogy megnyíljanak a bőr pórusai. Mindig csak egy szőrszálat csípjen meg erősen a tövénél, és óvatosan tépje ki a szőr növésének irányában, hogy megakadályozza annak elszakadását. A feladat elvégzése után a felületet öblítse le hideg vízzel, vagy leginkább összehúzó oldattal, hogy a pórusok bezáruljanak.
A szőrszálakat a csipesz egyenes felével tépje ki, a csipesz hegye használható a finomabb szőrszálak vagy a benőtt szőrszálak kitépésére.

Használat után mindig tisztítsa meg a csipesz hegyét fertőtlenítő szerbe – legjobb az alkohol – mártott vattával vagy kendőcskével, amely egyúttal hatékonyan zsírtalanítja is a csipesz hegyét. A színes lakk nélküli acélcsipesz biztonságosan behelyezhető az autoklávba vagy más sterilizáló berendezésbe. Védje a csipeszt leesés ellen. A csipesz hegyét mindig védje egy műanyag kupakkal, amely a csomag része. A csipesz hossza 9,5 cm.

Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék