Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa

Tweezerman Slant Mini Geranium csipesz Geránium színben

A SLANT mini csipesz üde geránium színben (muskátli) színben. Teljes leírás
A termék már nem elérhető
Márka: Tweezerman
Termék kódja: TW1248PKLLT
Leírás
A SLANT mini csipesz üde geránium színben (muskátli) színben.
A SLANT mini a klasszikus és számos alkalommal díjazott SLANT csipesz kisebb, csaknem 7 cm hosszú verziója. Annak ferde hegye szintén kézileg köszörült a maximális pontosság és optimális teljesítmény érdekében, éppúgy, mint a nagyobb csipesznél, de belefér bármilyen női táskába és kistáskába, kész az azonnali használatra, és kiválóan alkalmas utazáshoz vagy mint tartalék csipesz is.
A szőrszálak kitépését legjobb egy forró zuhany vagy a bőr felmelegítése után végezni, hogy megnyíljanak a bőr pórusai. Mindig csak egy szőrszálat csípjen meg erősen a tövénél, és óvatosan tépje ki a szőr növésének irányában, hogy megakadályozza annak elszakadását. A feladat elvégzése után a felületet öblítse le hideg vízzel, vagy leginkább összehúzó oldattal, hogy a pórusok bezáruljanak.

A szőrszálakat a csipesz egyenes felével tépje ki, a csipesz hegye használható a finomabb szőrszálak vagy a benőtt szőrszálak kitépésére. Használat után mindig tisztítsa meg a csipesz hegyét fertőtlenítő szerbe – legjobb az alkohol – mártott vattával vagy kendőcskével, amely egyúttal hatékonyan zsírtalanítja is a csipesz hegyét. A színes lakk nélküli acélcsipesz biztonságosan behelyezhető az autoklávba vagy más sterilizáló berendezésbe. Védje a csipeszt leesés ellen. A csipesz hegyét mindig védje egy műanyag kupakkal, amely a csomag része.Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Ajánlott termékek
Tweezerman Folding Lash Comb Aranyozott szempillafésű
Tweezerman Folding Lash Comb Aranyozott szempillafésű
vyživující maska na vlasy, 200 ml dsa sa sa sa d sa
3 990 Ft
Készleten 2 db
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei