VIVAIODAYS  bébi hajápoló ajándékcsomag
VIVAIODAYS  bébi hajápoló ajándékcsomag

VIVAIODAYS bébi hajápoló ajándékcsomag

Csodálatos ajándékszett a baba hajápolásához (és lehet az anyukának is). Tartalmazza a VIVAIODAYS Saponaria szappanos és szappanmentes sampont és a VIVAIODAYS Tsubaki Leave-In kondicionálót. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Vivaiodays
Termék kódja: VDKBHGS
Leírás
VIVAIODAYS Baba hajápoló ajándékcsomag a következőket tartalmazza:

* VIVAIODAYS Saponaria szappan- és könnymentes sampon (5,1 oz). Nagyon enyhe, pH-semleges, magas koncentrációjú glükozidokkal és szerves szaponinban gazdag szappankivonattal. Könnyen öblíthető. Szemészek és bőrgyógyászok által tesztelt - érzékeny bőrre is alkalmas.

* VIVAIODAYS Tsubaki Leave-In kondicionáló hajvégápoló (3,4 oz). A haj mindennapos problémamentes kibogozásához. Hagyja, hogy a Camellia japonicából származó Tsubaki olaj és a Habesha olaj jótékony hatással legyen hajára. Ez a kihagyhatatlan hajkondicionáló természetes kondicionálóval kibogozza a leggubancosabb tincseket is, a tipikus göndörödés vagy kócolás nélkül. Alkohol- és szilikonmentes, az összetevők 88%-a bio minősítésű.

A készletet FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újrafelhasználható papírdobozba csomagolták.

A Vivaiodays-ról: A Vivaio olaszul "óvodát" jelent, egy olyan helyet, ahol a gyerekek tanulnak, miközben nőnek. A Vivaiodays alapítói, Elina és Marios, elkötelezettek a gyermekek oktatásának finanszírozása iránt cégükön keresztül, és természetes, rendkívül gyengéd bőrápolási termékeket kínálnak a szülőknek a csecsemők számára.

Minden ajándékkészlet egy AJÁNDÉK, amely a SchoolDays-t finanszírozza a gyermekek számára világszerte.
Értékelés
4,5
Értékelje
4
2
0
0
0
6 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei