Ingyenes szállítás 9500 Ft feletti vásárlás esetén október végéig. Az üzletben történő átvétel természetesen ingyenes továbbra is.

Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa
Ingyenes kiszállítás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Ingyenes kiszállítás

Waterpik Classic WP70 szájzuhany

A szájzuhany fontos segítője a periodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt. Teljes leírás
24 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Waterpik
Termék kódja: WP70E
Leírás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
A szájzuhany (irrigátor) fontos segítője a parodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt.

A WaterPik szájzuhanyok a hagyományos termékekhez képest sokkal nagyobb nyomást érnek el. A víznyomás fokozatosan állítható 5 és 80 psi között. Összehasonlításképpen, a normál csapnyomás 45-60 psi között van.

A fúvókából kiáramló vízsugár percenként 1200-szor, azaz másodpercenként 20-szor lüktet. A magasabb vagy alacsonyabb pulzációs frekvencia nem eredményezi a kívánt masszázshatást! A készülék klasszikus fúvókákkal (2x), egy kanál alakú fúvókával a nyelvfelület tisztítására (1x) és egy Pik Pocket fúvókával a periodontális zsebek öblítésére (1x) van felszerelve. Az átlátszó tartály 1000 ml-es űrtartalmú.

A készüléket rendszeres tisztításnak és mészmentesítésnek kell alávetni. A Redesept alkalmas erre a célra. Javasoljuk, hogy a vízkőmentesítést a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően 6 és 18 hét között végezzék el. Minél keményebb a víz, annál gyakrabban kell használni a Redeseptet.
Értékelés
5
Értékelje
16
0
0
0
0
16 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei