Waterpik 60 let
Ingyenes kiszállítás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Ingyenes kiszállítás

Waterpik Classic WP70 szájzuhany

A szájzuhany fontos segítője a periodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt. Teljes leírás
27 990 Ft/1 db
Nincs raktáron webáruházból történő vásárláshoz
Márka: Waterpik
Termék kódja: WP70E

Gyakran ismételt kérdései

Leírás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
A szájzuhany (irrigátor) fontos segítője a parodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt.

A WaterPik szájzuhanyok a hagyományos termékekhez képest sokkal nagyobb nyomást érnek el. A víznyomás fokozatosan állítható 5 és 80 psi között. Összehasonlításképpen, a normál csapnyomás 45-60 psi között van.

A fúvókából kiáramló vízsugár percenként 1200-szor, azaz másodpercenként 20-szor lüktet. A magasabb vagy alacsonyabb pulzációs frekvencia nem eredményezi a kívánt masszázshatást! A készülék klasszikus fúvókákkal (2x), egy kanál alakú fúvókával a nyelvfelület tisztítására (1x) és egy Pik Pocket fúvókával a periodontális zsebek öblítésére (1x) van felszerelve. Az átlátszó tartály 1000 ml-es űrtartalmú.

A készüléket rendszeres tisztításnak és mészmentesítésnek kell alávetni. A Redesept alkalmas erre a célra. Javasoljuk, hogy a vízkőmentesítést a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően 6 és 18 hét között végezzék el. Minél keményebb a víz, annál gyakrabban kell használni a Redeseptet.
Értékelés
5
Értékelje
29
1
0
0
0
30 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Tökéletes, esztétikus darab.
— 25. 4. 2023
Ellenőrzött vélemény ?
Minden ok
— 19. 11. 2022
Ellenőrzött vélemény ?

Válogatott kérdések és cikkek

Szájzuhany

Fogorvosom ajánlotta, hogy vásároljak waterpick szájzuhanyt az ínysorvadásom miatt. De nem tudom, hogy melyik termékük lenne megfelelő a számomra. Előre is köszönöm!
Tímea
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei