A Profimed új szülés utáni ápolási segédeszközöket hoz forgalomba

PM
A Profimed csapata
olvasás 3 percig
Oszd meg
Ha a Profimedet még mindig a professzionális fogászati ellátás specialistájának tartja, akkor ez a felfogás helyes, de már jó ideje nem teljes 🙂 24 év munkája alatt nekünk és más kollégáknak a területen sikerült az otthoni prevenció és fogászati ellátás lehetőségeit a legfejlettebb országok szintjére emelni. A legújabb trendek kitartó követésével, valamint a világ minden tájáról érkező szakértőkkel és gyártókkal való együttműködéssel a lehetőségek választékát az élvonalban kívánjuk tartani. Ugyanakkor, ahogyan több mint húsz évvel ezelőtt is tettük, arra törekszünk, hogy valami újat tegyünk le az asztalra. Az ellátás minőségét javítani ott, ahol az még nem éri el azt a szintet, ami a világon máshol már elérhető.

Az első kategória, amelyre összpontosítottunk, a csecsemők és édesanyáik. Most azt gondolhatják, hogy ez az a terület, ahol nincs hiány a kínálatban. Úgy tűnik, hogy a csecsemők és anyukáik számára készült segédeszközök hatalmas mennyiségben állnak rendelkezésre. Ennek ellenére a Profimed elkezdi betölteni az űrt az ellátásban, ahol a termékek vagy teljesen hiányoznak a piacról, vagy minőségük teljesen alapszintű. Jöjjön és ismerje meg a FRIDA MOM-ot.

A FRIDA MOM alapgondolata a szülésről alkotott sallangmentes szemlélet. Tekintettel arra, hogy milyen pozitív érzelmeket kapcsolunk mindannyian ehhez az eseményhez, a fájdalom és a sérülés kiemelése váratlanul és furcsán hangozhat. De ha megpróbáljuk oda vinni az ellátást, ahol szükség van rá, és olyan módon, hogy az valóban megoldásokat hozzon, a legfontosabb nem a reális megközelítés? Amely leírja mindazt, amin egy nő közvetlenül a szülés után keresztülmegy. A FRIDA MOM ezért szólal fel. Az a mód, ahogyan elmagyarázza a nők által igényelt ellátást, ellentmondásos lehet. A márka elsődleges jelmondata az, hogy a szülés határozottan nem szexi. A FRIDA nőkből álló csapata figyelembe vette mindazokat a fizikai igényeinket, amelyekkel a szülés után szembesülünk, és egy orvosokból álló csapattal együtt egyszerű, de hatékony megoldásokat dolgozott ki számukra, kiváló minőségű termékek formájában.

Nyissuk ki tehát a szemünket, nyissuk ki a fülünket, és ismerjük el, hogy a terhes pocakról készült boldog fotók és a baba bolyhos kiságyban való hazavárása között ott van a szülőszoba és néha egy rendkívül fájó hüvely. Egyszer használatos bugyi nélkül nem megy. Kevesen gondolnak ilyesmire előre. De amit a szülőszobán kap az anyuka eldobható bugyiként, azt amúgy is kevesen tudják elképzelni. Sokszor már ránézésre látszik, hogy nem fog sokáig kitartani. Az első kihívás tehát - eldobható bugyi. A FRIDA MOM szülés utáni eldobható bugyijai olyan szépek és kényelmesek, hogy egy normál, rendkívül rugalmas alsónemű benyomását keltik. A használat után kidobni őket pazarlásnak fogja érezni. A FRIDA MOM bugyik ötvözik a puszta kényelmet azzal a bizonyossággal, hogy minden, amit a helyék kell tartania, az a helyén is marad.

Tisztít, nyugtat, gyógyít: A FRIDA MOM a varázsmogyoróra támaszkodik. Ez egy rendkívüli gyógyító tulajdonságokkal rendelkező növényi kivonat. A FRIDA MOM nedves törlőkendők és a FRIDA MOM nyugtató hab egyaránt tartalmazzák. Mindkét kezelési lehetőség azonnali enyhülést és hűsítő érzést biztosít.

Egy kis hordozható bidé gondoskodik az intim higiénia elengedhetetlen megoldásáról. Igen, elfér egy apró táskában, és a WC-ben bármikor és bárhol használható, amíg szükség van rá. A FRIDA MOM Intim zuhany egy puha műanyag flakon, felfelé néző fúvókával, amely tökéletesen alkalmas a WC-n ülve történő mosakodásra ott, ahol a zuhanyozás egyszerűen nem jöhet szóba.

A termékeket külön-külön, de összeállított készletekben is kínálják, például a nagy szettben talál egy kényelmes és praktikus szoptatós kismamaruhát és egy csúszásmentes zoknit is. Ezek a csomagok azt a kellemes érzést keltik, hogy mindenről egyszerűen gondoskodnak. És valóban így is van. A FRIDA MOM átfogó felszerelésével a kismama tökéletesen kézben tarthatja a szükséges öngondoskodást, és a szülés utáni gyógyulási folyamat maximálisan felgyorsul.

Termékek

Készleten > 5 db
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei