Fogápolás NASA fejlesztéssel és Swarowski kristállyal

PM
A Profimed csapata
olvasás 2 percig
Oszd meg
Egy igazán különleges, egyedi összetételű fogzománc megújító fogkrémet és a világ talán legszebb fogkeféjét hozta el a Profimed.

Az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) már a 60-as évektől kezdődően foglalkozott azzal a kérdéssel, mely szerint az űrhajósok csontjai és fogai gravitáció nélküli környezetben vesztettek ásványi anyag tartalmukból. A problémára szintetizált hidroxiapatit alkalmazásával találták meg a választ, amely testünk egyik természetes összetevője, és hozzájárul az ásványok pótlásához a szervezetben. Ezen felfedezés alapján a Sangi társaság 1978-ban azzal az ötlettel állt elő, hogy egy olyan fogkrémet fejleszt ki, amely a hidroxiapatit segítségével megújítja a fogzománcot. A cég végül 1980-ban piacra dobta a világ első hidraoxiapatit tartalmú fogkrémjét („APAGARD®“). A vállalat kínálatában mára többféle fogzománcot megújító fogkrém található, melyeket Japánban már csaknem 40 éve használnak a fogszuvasodás megelőzésére és a fogak természetes fehérségének megújítására.

Több évnyi kutatás és tesztelés után a Japán Egészségügyi Minisztérium jóváhagyta a Sangi által kifejlesztett orvosi hidroxiapatiot (mHAP rövidítés), mint a fogszuvasodás megelőzésének hatékony eszközét. A fogzománc természetes megújulása a nyálban lévő ásványok bevitelének és kötődésének köszönhető. A Sangi <mHAP®> hidroxiapatit ezt a természetes megújulást még tovább fokozza és elősegíti a közvetlen remineralizációt - növeli a fogzománcban lévő kristályok sűrűségét, ezáltal simává teszi a fog felületét. Az ásványi anyagoknak tisztítás során történő pótlása a fogzománcba a szájápolásnak a Sangi vállalat által kifejlesztett eredeti koncepciója.

Az APAGARD egy úttörő fogzománc megújító fogkrém, melyet a japán Sangi társaság fejlesztett ki. Az egyedi technológiával előállított orvosi hidroxiapatitnak köszönhetően az APAGARD fogkrém növeli a fogfelület fehérségét, fényét és a fogzománc ásványainak töménységét, továbbá fokozza a fogzománc simaságát, valamint redukálja a fogfelületen lerakódott foglepedék és elszíneződés mennyiségét.

A világ talán legszebb fogkeféje: APAGARD fogkefe Swarovski® kristállyal, közepes erősségű sörtékkel

A gyönyörű, kristálycsiszolás ihlette APAGARD japán fogkefe Swarovski® kristállyal van díszítve. Egyedi kialakítása és speciális kúpos sörtéje tökéletes tisztítást, magas fogfényt és természetes fehérséget biztosít. A kompakt fej 3 sor közepes erősségű sörtét tartalmaz, ami jól eléri a nehezen hozzáférhető területeket is.

Egyedülálló kúpos sörtéi eltávolítják a pigmentációt és megtisztítják a fogközöket, ezáltal a fogak természetes fényessége és fehérsége is fokozódik. A sörték egy egyedi antibakteriális hatóanyagot, az APACIDER®-t tartalmazzák. A nyélben lévő kristály 3 féle színben elérhető - kék, rózsaszín, illetve ezüst.

Termékek

Nincs raktáron
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei