A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Ingyenes kiszállítás
Oral-B Genius 10000 Orchid Purple
Oral-B Genius 10000 Orchid Purple

Oral-B Genius 10000 Orchid Purple

2x
A legújabb Oral B Genius 10000 helymeghatározó technológiát alkalmaz, amely ötvözi a legújabb fogkefe mozgásérzékelő technológiát képfelismeréssel az okostelefon kamerájával, hogy lehetővé tegye a monitorozáshoz a fogak egyes részeit már megtisztították és nem.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
OBGEN10000
Márka:
Leírás
Íny védelem az új Gum Guard technológiával 
Fogmosás után a Gum Guard új ínyvédő technológiája megmutatja, hogy a szájüreg melyik negyedében milyen erősséggel használja a fogkefét. A technológia védi az ínyt, és javítja annak általános egészségi állapotát.
A kerek feje jobban tisztítja
Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.
Fehér fogak már az első naptól kezdve
Kíméletes fogfehérítés már az első naptól kezdve: polírozókelyhe a sörtéken tartja a fogkrémet, és a felületi elszíneződések eltávolítását igénylő helyekre juttatja azt.
Óvja a fogínyt
A nyomásszabályzó a SmartRing gyűrű felvillanásával figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.
100%-os lefedettség és pozícióészlelés
Az Oral-B egyetlen pozícióészlelésre képes fogkeféje, amely követi a fogmosást valamint lefedi a szájüreg egészét az alapos fogmosás érdekében.
Személyre szabott fogmosási élmény
A 12 szín közül kiválasztható SmartRing LED gyűrű, valamint a hatféle fogmosási üzemmód segítségével a fogkefe személyre szabható.

Nincs többé lemerült akkumulátor
Az Oral-B Genius 10000 csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár 14 napon át működteti a fogkefét, és tartozéka egy dupla töltőállomással rendelkező utazótok, amely képes egyszerre tölteni a fogkefét és az okostelefont.

6 tisztítási mód

Az elektromos fogkefe összesen 6 tisztítási módot tartalmaz.

1) Daily Clean Mode mindennapi tisztítás
2) Sensitive Mode érzékeny íny tisztítása
3) Whitening Mode fogfehérítés
4) Gum Care Mode íny ápolás
5) Pro-Clean Mode mélytisztítás
6) Tongue Clean Mode nyelv tisztítása


 

A fogkefével együtt tervezett kefefejek
A cserélhető Oral-B kefefejek úgy vannak tervezve, hogy bármilyen gond nélkül ráhelyezhetők a készülékre. A lekerekített végek például védik az ínyt, a csiszolt rostok jobban megtisztítják az interdentális tereket, és az ultra-vékony Ultra Thin szálak extra finom tisztítást biztosítanak.
Értékelés
3

2 felhasználó értékelte.
0
1
0
1
0