Akció Ingyenes kiszállítás
Oral-B iO Series 7N White Alabaster Duo elektromos fogkefe
Oral-B iO Series 7N White Alabaster Duo elektromos fogkefe
Akció Ingyenes kiszállítás

Oral-B iO Series 7N White Alabaster Duo elektromos fogkefe

Az Oral-B új mérföldkőhöz ért, teljesen új szintre emeli a fogmosást. Többet szerettek volna létrehozni, mint, amit pusztán a fejlett technológia és élvonalbeli formatervezés ötvözése eredményez - lehetővé tették a rendkívül alapos, kíméletes és egyben csendes tisztítást. A kiugró hatékonyság mellett az új modellek szemet gyönyörködtető dizájnt kaptak - a legkeresettebb technológiához tervezett eleganciát teremtettek. Kutatások bizonyítják, hogy ha kézi fogkefe helyett elektromos fogkefét kezd el használni, fogai és ínye tisztábbak lesznek. Ha szonban szimpla elektromos fogkefe helyett iO fogkefét kezd el használni, a hétköznapi rutin rendkívülivé válik, és másképp látja, hallja és érzi majd a tisztítást. Teljes leírás
114 999 Ft
Megtakarítás 17 250 Ft (15 %)
?
48 875 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 1 db
Márka: Oral-B
Termék kódja: OBIOM7DUO
Leírás

Oral-B iO Series 7N White Alabaster Duo elektromos fogkefe

  • Hatékonyabb tisztítás az Oral-B-től a FORRADLAMI MÁGNESES iO TECHNOLÓGIÁVAL a professzionális és kíméletes tisztítás élményéért.
  • A készülék az Oral-B egyedülálló kerek kefefejét és a gyengéd mikrovibrációt ötvözi, így friss, tiszta érzést hagy szájában, valamint ínye már egy hét használat után 100%-kal egészségesebb lesz.
  • INTERAKTÍV SZÍNES KIJELZŐ, amely fontos információkat mutat: többek között a tisztítási módokat és a pótfej cseréjére vonatkozó emlékeztetőket, bekapcsoláskor üdvözlést, valamint mosolyt a jól végzett munkáért.
  • A Mesterséges Intelligencia felismeri a fogmosási stílusát, és úgy irányítja Önt, hogy minden fogát megmossa, továbbá, hogy egyetlen területet se hagyjon ki.
  • 5 testreszabott tisztítási mód: napi tisztításhoz alkalmas, kíméletes, ínyápoló, intenzív tisztításhoz alkalmas, valamint fehérítő mód
  • EXTRA ÍNYVÉDELEM az intelligens nyomásszabályozónak köszönhetően: piros fénnyel jelzi, ha túl erősen mosna fogat, zöld fénnyel jelzi, ha a nyomás optimális.
  • A mágneses töltő stabilitást biztosít és lehetővé teszi a 3 óra alatt történő gyors töltést.
  • A csomag tartalma: 2 db iO7 elektromos fogkefe test 1-1 db Ultimate Clean pótfejjel, 1 db prémium utazótáska, 1 db töltő, 1 db pótfejtartó
Értékelés
5
Értékelje
3
1
0
0
0
4 felhasználó értékelte.
Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei