Akció Ingyenes kiszállítás
Akció Ingyenes kiszállítás

Oral-B iO7 Series Black Onyx elektromos fogkefe

A legmodernebb iO rendszer működése során a lineáris mágneses meghajtást a tisztítószálak gyengéd mikrovibrációjára és oszcilláló mozgásra váltja fel. Maga a tisztítás valójában egy fogról fogra történő csúsztató mozdulattal valósul meg. Egy intelligens, háromfokozatú nyomásérzékelő figyelmeztet, ha a fogkefe szálainak a fogfelületre gyakorolt nyomása túl alacsony, optimális vagy magas. Az interaktív OLED kijelző valós időben irányítja és segíti a fogkefe beállítását. Az Oral-B iO mesterséges intelligenciája 6 területet ismer fel a szájában, és az alkalmazáson keresztül a tökéletes tisztítást biztosítja. Teljes leírás
74 990 Ft
Megtakarítás 11 248 Ft (15 %)
?
63 742 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 4 db
Márka: Oral-B
Termék kódja: OBIO7B
Leírás
Az Oral-B biztosítja élete legalaposabb, legkíméletesebb és legcsendesebb tisztítását. Ez a készülék több, mint egy szép dizájnú fogkefe: az innovatív iO mágneses meghajtórendszer a gyengéd mikrovibrációk energiáját a tisztítószálakra továbbítja, hogy hibátlanul távolítsa el a lepedéket. A külső sörték oszcilláló mozgása ezután hibátlanul tisztítja meg a fogfelszínt a lepedékmaradványoktól. A háromfokozatú nyomásérzékelő védi az ínyt, és jelzi, ha túl kicsi vagy túl nagy nyomással mossa fogait. Az iO rendszer interaktív OLED kijelzőt is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a fogkefét az Ön saját igényeihez igazítsa. A mesterséges intelligencia 6 területet térképez fel a szájában, és az Oral-B alkalmazáson keresztül vezeti Önt az alapos tisztítás érdekében.
- A LEGJOBB TISZTÍTÁS az Oral-B-től a FORRADALMI MÁGNESES iO TECHNOLÓGIÁVAL a professzionális és kíméletes fogmosás élményéért.
- Az iO fogkefét érzékeny fogakra és fogínyre tervezték. Az Oral-B ikonikus kerek fogkefefejét egyedülállóan gyengéd mikrovibrációval kombinálja, hogy egy hét alatt 100%-kal egészségesebb ínyt érjen el, mint a hagyományos kézi fogkefével.
- A SMART PRESSURE SENSOR piros, fehér vagy zöld fénnyel jelzi, ha túl erős, túl kicsi vagy a megfelelő nyomást gyakorolja a fogmosás során.
- INTERAKTÍV OLED KIJELZŐ mutatja a fontos információkat: beleértve a tisztítási módokat és a kefefej cseréjére vonatkozó emlékeztetőket, a bekapcsoláskor megjelenő üdvözlést, valamint a jól végzett munkáért járó mosolyt.
- A MÁGNESES GYORSTÖLTŐ 3 ÓRÁN BELÜL TELJES TÖLTÖTTSÉGET EREDMÉNYEZ.
- 5 testreszabott tisztítási mód: napi tisztításhoz, kíméletes, ínyápoláshoz, intenzív tisztításhoz, fogfehérítéshez
- A csomag tartalma: 1 iO7 nyél Ultimate Clean kefefejjel, 1 prémium utazótáska, 1 töltő, 1 kefefej tartó.
Értékelés
5
Értékelje
6
1
0
0
0
7 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei