A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefeSeysso Carbon Basic Black szónikus fogkefeSeysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe

Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe

A SEYSSO Carbon Basic egy rendkívül hatékony és praktikus fogkefe, amely a szónikus technológiát használja.
20 900 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
SEY01
Márka:
Leírás
TÖKÉLETESÍTETT GYORSASÁG
A SEYSSO Basic szónikus fogkefe sörtéi a „tisztítás“ programban percenként több, mint 82 000 mozdulatot érnek el, ezért nagyon hatékony eszköz a foglepedék, valamint a kávé, tea vagy dohányzás által okozott foltok eltávolításában.

3 PROGRAM
A három különböző program segít a fogkefének alkalmazkodni az Ön személyes igényeihez.

- Tisztítás (82 000) – program mindennapi szájhigiénához. A fej percenként 82 000 mozdulatot tesz, ami biztosítja a tökéletes fog- és ínytisztítást.
- Finom tisztítás (62 000) – olyan emberek számára, akik ínyproblémával, érzékeny fogakkal rendelkeznek. Az antibakteriális SEYSSO Carbon pótfej a finom tisztítás módban 4 éves kortól ajánlott.
- Masszázs (62 000) – ez a program az ínynek finom masszázst nyújt. A sörték akár percenkénti 62 000 mozdulatot is elérnek.

DINAMIKUS TISZTÍTÁS TECHNOLOGIÁJA (DCT)
A szónikus fogkefe rendkívül gyors sörtéinek mozgása kavitációs effektust idéznek elő. Ennek eredménye több ezer mikroszkópikus nagyságú buborék képződése, amelyek a fogkrémet és az oxigént szállítják a nehezen elérhető helyekre.

LÍTIUM ION AKKUMULÁTOR
Napi kétszer két percig való használat esetén a fogkefe akár 6 hetet is kibír töltés nélkül. Ennek a nagy teljesítményű elemnek köszönhetően az egy töltéssel leghosszabb ideig működő fogkefék közé tartozik.

AUTOMATIKUS IDŐZÍTŐ
A fogkefe automatikus időzítővel lett felszerelve. Ez megegyezik a fogorvosok által is javasolt optimális hosszal.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék