A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Ingyenes kiszállítás
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefeSeysso Carbon Basic Black szónikus fogkefeSeysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe

Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe

5x
A SEYSSO Carbon Basic egy rendkívül hatékony és praktikus fogkefe, amely a szónikus technológiát használja.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
SEY01
Márka:
Leírás
TÖKÉLETESÍTETT GYORSASÁG
A SEYSSO Basic szónikus fogkefe sörtéi a „tisztítás“ programban percenként több, mint 82 000 mozdulatot érnek el, ezért nagyon hatékony eszköz a foglepedék, valamint a kávé, tea vagy dohányzás által okozott foltok eltávolításában.

3 PROGRAM
A három különböző program segít a fogkefének alkalmazkodni az Ön személyes igényeihez.

- Tisztítás (82 000) – program mindennapi szájhigiénához. A fej percenként 82 000 mozdulatot tesz, ami biztosítja a tökéletes fog- és ínytisztítást.
- Finom tisztítás (62 000) – olyan emberek számára, akik ínyproblémával, érzékeny fogakkal rendelkeznek. Az antibakteriális SEYSSO Carbon pótfej a finom tisztítás módban 4 éves kortól ajánlott.
- Masszázs (62 000) – ez a program az ínynek finom masszázst nyújt. A sörték akár percenkénti 62 000 mozdulatot is elérnek.

DINAMIKUS TISZTÍTÁS TECHNOLOGIÁJA (DCT)
A szónikus fogkefe rendkívül gyors sörtéinek mozgása kavitációs effektust idéz elő. Ennek eredménye több ezer mikroszkópikus nagyságú buborék képződése, amelyek a fogkrémet és az oxigént szállítják a nehezen elérhető helyekre.

LÍTIUM ION AKKUMULÁTOR
Napi kétszer két percig való használat esetén a fogkefe akár 6 hetet is kibír töltés nélkül. Ennek a nagy teljesítményű elemnek köszönhetően az egy töltéssel leghosszabb ideig működő fogkefék közé tartozik.

AUTOMATIKUS IDŐZÍTŐ
A fogkefe automatikus időzítővel lett felszerelve. Ez megegyezik a fogorvosok által is javasolt optimális hosszal.
Értékelés
5

5 felhasználó értékelte.
4
1
0
0
0