Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa
Ingyenes kiszállítás
Seysso Carbon Professional Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Professional Black szónikus fogkefe
Ingyenes kiszállítás

Seysso Carbon Professional Black szónikus fogkefe

A SEYSSO Carbon professzionális szónikus fogkefe egyesíti a funkcionalitást, hatékonyságot és magas minőséget Teljes leírás
A termék már nem elérhető
Márka: Seysso
Termék kódja: SEY02
Leírás
TÖKÉLETESÍTETT GYORSASÁG
A professzionális SEYSSO Carbon szónikus fogkefe fehérítés módban percenként több, mint 96 000 rezgést végez, így egyedülálló eszköz a lepedék eltávolításához, amelyet a kávé, tea vagy dohányzás okoz.

3 PROGRAM
Különböző programok, amelyek különféle gyorsaságot kínálnak, így lehetővé teszik a fogkefe szükség szerinti alkalmazását.
Három program közül választhat:
- Tisztítás (82 000) program a száj mindennapos higiéniához. A fej percenként 82 000 mozdulatot tesz, ami biztosítja a tökéletes fog- és ínytisztítást.
- Finom tisztítás (62 000) olyan emberek számára, akik ínyproblémával, érzékeny fogakkal rendelkeznek. Az antibakteriális SEYSSO Carbon pót fogkefefej a finom tisztítás módban 4 éves kortól ajánlott.
- Fehérítés (96 000) program, amely a fogaknak visszaadja eredeti fehér színét. A 96 000 percenkénti mozdulatnak köszönhetően a fogkefe eltávolítja a lepedéket és hatékonyan harcol a fogkő képződése ellen.

DINAMIKUS TISZTÍTÁS TECHNOLOGIÁJA (DCT)
A szónikus fogkefe rendkívül gyors sörtéinek mozgása kavitációs effektust idéz elő. Ennek eredménye több ezer mikroszkópikus nagyságú buborék képződése, amelyek a fogkrémet és az oxigént szállítják a nehezen elérhető helyekre.

ELEGÁNS DESIGN
A SEYSSO professzionális szónikus fogkefe minőségi anyagokból készül. Matt felülete kellemes tapintású és megakadályozza, hogy a fogkefe tisztításkor kicsússzon a kézből.

AUTOMATIKUS IDŐZÍTŐ
A fogkefe automatikus időzítővel van ellátva. Ez segít minden felhasználónak olyan sokáig fogat mosni, ahogy azt a fogorvosok javasolják.

LÍTIUM ION AKKUMULÁTOR
Napi kétszer két percig való használat esetén a fogkefe akár 6 hetet is kibír töltés nélkül. Ennek a nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a SEYSSO Professional a leghosszabb ideig kitartó szónikus fogkefék közé tartozik.

MÁGNESES TOK
Az utazás a szónikus fogkefével még sosem volt ilyen egyszerű. Elegáns mágneses tokja töltőként is szolgál.
Értékelés
5
Értékelje
5
1
0
0
0
6 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei