A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SEYSSO Oxygen Clean pótfej
SEYSSO Oxygen Clean pótfej

SEYSSO Oxygen Clean pótfej

A SEYSSO Oxygen Clean pótfej mindenki számára alkalmas, aki szeretné megújítani fogainak természetes fehérségét. A speciálisan tervezett sörték rendszere tökéletesen tisztít, eltávolítja a nem kívánt foltokat a fogak felületéről, megakadályozza a lepedék és fogkő képződését.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
PBHOB
Márka:
Leírás
A vékony fejnek köszönhetően könnyű megtisztítani a száj hátsó felében levő fogakat is. A kék, hegyes sörték lehetővé teszik a fogak természetes egyenetlenségeinek lehető legalaposabb megtisztítását. Két erős köteg fehér sörte, amely a fej közepén található, gondoskodik a fogak fényességéről, valamint azok természetes fehér színének megújításáról. A sötétkék sörték árnyalatuk változásával jelzik, mikor kell kicserélni a fejet.

Minden fej műanyag borítással van ellátva, amely meggátolja a sörték beszennyeződését. Négy különböző jel - kör, háromszög, szív és levél- az alumínium kör fölött elhelyezve, lehetővé teszik mindenkinek könnyedén megkülönböztetni a fejet. Higiéniai okokból és a maximális hatás elérése érdekében ajánlott a fejeket három havonta lecserélni.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje