A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Ingyenes kiszállítás
Seysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefe
Seysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefeSeysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefeSeysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefeSeysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefe

Seysso Oxygen O-Sonicc White szónikus fogkefe

2x
A SEYSSO Oxygen O-Sonic egy luxus fogkefe a SEYSSO Oxygen legújabb sorozatából. Hihetetlenül finom és hatékony is egyben, így fogai biztonságos módon lesznek ismét természetesen fehérek.
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
SEY04OX
Márka:
Leírás
TÖKÉLETESÍTETT GYORSASÁG
A fehérítés programban a SEYSSO Oxygen O-Sonic több, mint 96000 mozdulatot tesz percenként, ezért nagyon hatékony a foglepedék eltávolításakor és a kávé, tea vagy dohányzás által keletkezett foltok esetében.

3 PROGRAM
A három különböző programnak köszönhetően a fogkefét személyes szükségletei szerint alkalmazhatja.

- Tisztítás (82 000) – program mindennapi szájhigiénához. A fej percenként 82 000 mozdulatot tesz, ami biztosítja a tökéletes fog- és ínytisztítást.
- Finom tisztítás (62 000) olyan emberek számára, akik ínyproblémával, érzékeny fogakkal rendelkeznek. Az antibakteriális SEYSSO Oxygen Sensitive pótfej a finom tisztítás módban 4 éves kortól ajánlott.
- Fehérítés (96 000) program, amely a fogaknak visszaadja eredeti fehér színüket. A 96 000 percenkénti mozdulatnak köszönhetően a fogkefe eltávolítja a lepedéket és hatékonyan harcol a fogkő képződés ellen.

DINAMIKUS TISZTÍTÁS TECHNOLOGIÁJA (DCT)
A kivételesen gyors mozdulatok a fogkefénél kavitációs effektust okoznak, melynek következménye több ezer mikroszkopikus buborék létrejötte. Ezek a fogkrémet és az oxigént a fogközökbe szállítják, amit csak nagyon nehezen lehet elérni.

AUTOMATIKUS IDŐZÍTŐ
A fogkefe automatikus időzítővel van ellátva, melynek köszönhetően a fogakat addig tisztíthatja, ameddig a fogorvosok is javasolják.

ELEGÁNS DESIGN
A SEYSSO Oxygen szónikus fogkefe minőségi anyagokból készül. Modern elegáns kivitelezését az alumínium részletek és a diszkrét LED panel emeli ki.

UTAZÓ TOK
Puha és kompakt utazó tok egy praktikus megoldás, hogy utazáskor is tökéletesen tiszták maradjanak a fogai.

ELLENÁLL A VÍZNEK
A fogkefe vízhatlan és IPX-7 osztályozással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy akár 30 percen keresztül akár 1 m mélységig lehet lemeríteni.

KÉT FAJTA FEJ
A készlet két típusú cserélhető fejet tartalmaz:
SEYSSO Oxygen tisztító fej: a sörték speciális formája garantálja a fogak hatékony tisztítását és a foltok eltávolítását. Egyúttal megakadályozza a lepedék, fogkő és fogszuvasodás keletkezését. A kefe sörtéi kék színűek, amely intenzitásával jelzi, hogy mikor kell kicserélni a fejet.

SEYSSO Oxygen a finom tisztításhoz – Mindenkinek, aki ínygyulladástól szenved vagy érzékeny fogai vannak. A puha sörték pontosan úgy vannak levágva, hogy hatékonyan tisztítsák a fogakat és finoman masszírozzák az ínyt. A fej használata 4 éves kortól ajánlott.
Értékelés
5

2 felhasználó értékelte.
2
0
0
0
0