Fejlesztések miatt a személyes átvételi lehetőség átmenetileg szünetel. Kérdés esetén írjon nekünk az info@profimed.hu címre, vagy hívjon minket a +3620/298-4274-es számon. Megértésüket köszönjük!

Waterpik 60 let
Ingyenes kiszállítás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
Ingyenes kiszállítás

Waterpik Classic WP70 szájzuhany

A szájzuhany fontos segítője a periodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt. Teljes leírás
24 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Waterpik
Termék kódja: WP70E
Leírás
Waterpik Classic WP70 szájzuhany
A szájzuhany (irrigátor) fontos segítője a parodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt.

A WaterPik szájzuhanyok a hagyományos termékekhez képest sokkal nagyobb nyomást érnek el. A víznyomás fokozatosan állítható 5 és 80 psi között. Összehasonlításképpen, a normál csapnyomás 45-60 psi között van.

A fúvókából kiáramló vízsugár percenként 1200-szor, azaz másodpercenként 20-szor lüktet. A magasabb vagy alacsonyabb pulzációs frekvencia nem eredményezi a kívánt masszázshatást! A készülék klasszikus fúvókákkal (2x), egy kanál alakú fúvókával a nyelvfelület tisztítására (1x) és egy Pik Pocket fúvókával a periodontális zsebek öblítésére (1x) van felszerelve. Az átlátszó tartály 1000 ml-es űrtartalmú.

A készüléket rendszeres tisztításnak és mészmentesítésnek kell alávetni. A Redesept alkalmas erre a célra. Javasoljuk, hogy a vízkőmentesítést a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően 6 és 18 hét között végezzék el. Minél keményebb a víz, annál gyakrabban kell használni a Redeseptet.
Értékelés
5
Értékelje
21
0
0
0
0
21 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei