A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Akció
Ingyenes kiszállítás
Waterpik KIDS gyerek szájzuhany
Waterpik KIDS gyerek szájzuhanyWaterpik KIDS gyerek szájzuhanyWaterpik KIDS gyerek szájzuhanyWaterpik KIDS gyerek szájzuhanyWaterpik KIDS gyerek szájzuhanyWaterpik KIDS gyerek szájzuhany

Waterpik KIDS gyerek szájzuhany

3x
A mai klinikai tanulmányok azt bizonyítják, hogy a Waterpik az ápolt helyen a plakkot 3 másodperc alatt távolítja el, serkenti az ínyeket, és tisztán tartja a fogakat.

Vásároljon a kiválasztott Waterpik szájzuhany modellek közül, és ingyen kaphat egy SWISSDENT EXTREME fehérítő szájvízet.

25 800 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
WP260E2
Márka:
Leírás
A mai klinikai tanulmányok azt bizonyítják, hogy a Waterpik az ápolt helyen a plakkot 3 másodperc alatt távolítja el, serkenti az ínyeket, és tisztán tartja a fogakat.
Kiválóan alkalmas olyan gyermekek számára is, akik fix fogszabályozót viselnek, mert van speciális fogszabályozó szórófej is, mely 5x hatékonyabban* távolítja el a plakkot a zárak környékén, mint a hagyományos fogkefével végzett tisztítás.

Könnyű kezelés:
Ideális 6 és 12 év közötti korú gyermekek számára. Kis méretű, egyszerű, színes és szórakoztató – a gyerekeket ösztönzi a készülék használatára.
A markolata a gyerekek kezében kényelmesen helyezkedik el. Tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a gyermekek biztonságára.
A tartály 60 másodperces használatot tesz lehetővé, a víznyomás 3 fokozatban szabályozható. Üzemelése nagyon csendes.

Műszaki adatok:
A szórófejből kiáramló víz percenként 1400 rezgést végez. 3 víznyomás-fokozat állítható be (1-2-3) 10 és 80 psi (0,7 ÷ 5,5 bar) közötti értékekre.
A szállított tartozékok:
A csomagban 2 db szórófej van.
Hagyományos szórófej - mindennapi használatra
Fogszabályozó szórófej - a fogszabályozók (zárak) tisztítására
20 db matrica megkülönböztetésre
A pótfejek ugyanolyanok, mint a felnőttek számára készült szájzuhanynál, külön megvásárolhatók.

* Független klinikai tanulmány. Bővebben lásd a www.waterpik.com honlapot.
Értékelés
4,5

3 felhasználó értékelte.
2
1
0
0
0
Ajánlott termék