Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa
Waterpik nr1
Akció Ingyenes kiszállítás
Akció Ingyenes kiszállítás

Waterpik Ultra, klasszikus + Waterpik Cordless Plus, utazó szájzuhany csomag

Kiemelkedő ajánlat! Otthoni használatra alkalmas Waterpik Ultra és utazások során hordozható Waterpik Cordless Plus szájzuhany akciós csomagban. A készülékek együttes, normál ára 62.800 Ft a csomag akciós ára 50.240 Ft . Teljes leírás
Nincs raktáron webáruházból történő vásárláshoz
Márka: Waterpik
Termék kódja: WP100EWP450E2
Leírás

Exkluzív ajánlat, a legnépszerűbb szájzuhany, a WP Ultra és a saját akkumulátoros, hordozható WP Cordless Plus egy csomagban (WP100E + travel WP450E2)Waterpik Ultra - WP100E

A legmodernebb, nagyon csendes üzemű szájzuhany az egész család számára.
Az eredmények egyértelműen bizonyították jelentős gyógyító hatását ínygyulladás esetén, klórhexidin használata mellett, már a gyógymód alkalmazásának kezdetén. A szájzuhany elősegíti az antibakteriális oldatok eljutását a problémás területekre, mint például az ínyvonal, valamint hatékonyan távolítja el a bakteriális bevonatot. További fontos jellemzője a masszírozó hatás. A fejből kiáramló víz pulzál (1400 pulzálás/perc), masszírozva az ínyt, ami serkenti a vérkeringést, ezáltal javítja az íny és a fogak egészségét. Az egészséges íny jobban ellenáll a plakk és gyulladás kialakulásának.
A készülék oldalán található egy 10 fokozatú nyomásszabályozó. A fedéllel együtt levehető tartály egyben a pótfejek tárolására is szolgál. A készülékhez tartozik 2db hagyományos pótfej, 1db fogszabályozók tisztítására alkalmas pótfej, 1 db kanál alakú nyelvtisztító pótfej, 1 db Pik Pocket pótfej az ínytasakok tisztítására, 1db Plaque Seeker pótfej, puha, nylon sörték három kötegével, valamint egy fogkefe alakú pótfej, mely egyszerre tisztít és öblít is.

Műszaki adatok:
Nagyobb teljesítményű és csendesebb motor, 220 – 240 V, 50/60 Hz, 7 W, 1400 pulzálás/perc. A víznyomás 10 ÷ 100 psi tartományban szabályozható.
Összehasonlításul, a csapvíz szokásos nyomása 45 ÷ 60 psi közötti. 1 psi 0,0689 bar-nak felel meg.
Kék, 650 ml-es tartály fedéllel. Tömege: 0,67 kg. Méretei: 14,5x12,0x20,0 cm (h x sz x m), a tápkábel hossza: 130 cm, a fogantyú csövének hossza: 82 cm. TÜV és GS tanúsítványok, CE. 2 éves jótállás.

Néhány szó a szájzuhanyokról.
Tisztítás: A szájzuhanyt rendszeresen tisztítani és vízkőteleníteni kell. Erre a célra kiváló szer a Redesept. A vízkőtelenítést 6-18 hetenként javasoljuk végezni a készülék használatának gyakorisága és a víz keménysége szerint.
Minél keményebb a víz, annál gyakrabban alkalmazza a Redesept-et.

Waterpik Cordless Plus - WP450E2 utazó szájzuhany

A szabályozható nyomású, pulzáló vízsugár tökéletes kíméletességgel jut el oda is, ahová a hagyományos eszközök nehezen vagy egyáltalán nem férnek hozzá.

A nyomás alatt pulzáló vékony vízsugár célzottan tisztítja ki a fogközöket, távolítja el a bakteriális filmréteget (plakkot), masszírozza és erősíti az ínyt. Csökkenti az íny vérzését és javítja annak állapotát már 14 napos használat után.
A Cordless PLUS szájzuhany hordozható és feltölthető. A készülék egy feltöltéssel kb. 1-2 hétig működik a használat gyakoriságától függően.
A készülék modern formatervezésű, könnyű és kis helyet foglal el. Integrált tartállyal és saját akkuval rendelkezik.
A fürdőszobában való használtkor így nincs szükség további helyre a készülék elhelyezéséhez és közeli dugaszolóaljzatra sem.
Az alapcsomag tartama: 1 db standard pótfej, 1 db fogszabályozó tisztítására alkalmas pótfej, 1 db Plaque Seeker pótfej a hatékonyabb plakk-eltávolításhoz, 1 db nyelvtisztító pótfej.

Műszaki adatok:
- 2 fokozatú víznyomás szabályozó 45 és 75 psi/ 3,10 és 5,17 bar (a vízcsap szokásos nyomása 3 ÷ 4 bar)
- 1450 pulzálás/perc
- a tartály térfogata 210 ml
- a készülék tömege 0,64 kg
Értékelés
5
Értékelje
21
4
0
0
0
25 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Szőke Szidónia
biológus, területi képviselő – Baby-szekció és szájápolás
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei