A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Shine Head Shine Spray, hajfényesítő spray, 50 ml

Lee Stafford Shine Head Shine Spray, hajfényesítő spray, 50 ml

4x
Könnyű, viszont gyönyörű fényt biztosító hajspray a frizura végső igazításhoz. Mindennapi használatra alkalmas az összes típusú hajra.
1 150 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS400402
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Shine Head hajfény spray az anyatermészet titkos receptje alapján van összeállítva, mely az olajos hatást biztosít és ezáltal a hajának fénylő ragyogást nyújt, valamint olyan biztonságot ad, mint a vízimadaraknak a tollazat. Kisimítja a frizurát és a végső hajigazításnál szexi fénylő ragyogást biztosít. Használata nagyon egyszerű. A haja kellemesen illatozni fog.

A Lee Stafford tanácsa: Hagyja az apró cseppeket ráhullani a hajára és a frizurája gyönyörűen ragyogóvá válik, valamint hosszú órákon keresztül varázslatosan illatozni fog.

Használat: Használat előtt rázza meg a flakont. Alkalmazza a kész frizurára. kb. 20cm-nyi távolságról a készítménnyel permetezze be a haját.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4

4 felhasználó értékelte.
3
0
0
0
1